30 évünk történetei

Tisztelt Tagtársam, Kedves Olvasó!

Egyesületünk 2019. május 20-án ünnepelte megalakulásának 30. évfordulóját.

Igyekeztünk a rendelkezésünkre álló információkból mindazon tagtársainkat felkutatni, akiknek aktív szerepe volt az egyesület megalakulásában, fejlesztésében és      fenntartásában. Megkeresésünk-re nagyon sokan örömmel válaszoltak és kérésünkre megosztottak velünk egy-egy kedves történetet és egy hozzákapcsolódó fotót.

Örömmel tájékoztatom, hogy a történetek és fényképek közzétételét ígéretünkhöz híven megkezdjük.

Hetente jelenítjük meg egy-egy tagtársunk, egykori egyesületi vezetőink legkedvesebb, legemlékezetesebb történetét.

Mindenkit arra biztattunk, hogy ha van olyan tanulságos, humoros, vagy éppen megszívlelendő emléke egyesülünk elmúlt 30 évéből, küldje meg részünkre       a  mae@apolasiegyesulet.hu e-mail címre, hogy mindenkivel megoszthassuk.

Egyesületünk gazdag múltját, bizonyítja a több doboznyi régi fotó is, melyet az országos irodánkban őrzünk.

Úgy gondoltuk, hogy a harmincéves évfordulónk a legjobb apropó arra, hogy ezeket megosszuk önökkel/veletek, hogy még több kellemes emléket idézhessünk fel a múltunkból, ezért a képeket folyamatosan digitalizáljuk, és az elkészült anyagot feltöltjük a galériákba.

A megjelent történetek olvasásához és a régi képek nézegetéséhez jó szórakozást, kellemes visszaemlékezést kívánok!

A múlt ismerete és tisztelete fontos számunkra, hiszen ahogy Babits Mihály írta: „Múlt nélkül nincs jövő, s minél gazdagabb a múltad annál több fonálon kapaszkodhatsz a jövőbe”, s nekünk igen gazdag a múltunk!

Minya Tünde
elnök

30 év -az ünnepség köszöntő diái

Az ünnepség fotói