Foglalkozás-egészségügyi Ápolók Szakmai Napja 2019.

Tájékoztató a Foglalkozás-egészségügyi Ápolók Szakmai Napjáról és Szekció Üléséről

/ápolóknak, foglalkozás-egészségügyi ápolóknak, diplomás ápolóknak, közegészségügyi-járványügyi felügyelőknek/

A Magyar Ápolási Egyesület Foglalkozás-egészségügyi Ápolói Szekciója és a PÁNMED Egészségügyi Szolgáltató Bt. Foglalkozás-egészségügyi Szolgálata közös szervezésében 2019. december 13-án (Péntek) 10 órai kezdettel kerül megrendezésre a foglalkozás – egészségügyi ápolók Szakmai Napja és Szekció Ülése.

Fő témakör: „Daganatos megbetegedésben szenvedők foglalkozás-egészségügyi megítélése.”

Helyszín: NNK Munkahigiénés és Foglalkozás-egészségügyi Főosztály IV.em Tanterem 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. /megközelíthető (3-as METRO)

Részvételi díj: MÁE Foglalkozás-egészségügyi Ápolói Szekció tagoknak: 3000 Ft.  Nem tagoknak: 6000 Ft.

A részletes program és a jelentkezési lap letölthető a Magyar Ápolási Egyesület és a PÁNMED Bt. honlapjáról. /www.apolasiegyesulet.hu; www.panmed.hu/

Jelentkezés határideje: 2019. december 06.

A részvételi díjat az alábbi számlaszámra kérjük átutalni: PÁNMED Bt. 11709002-20584728

A jelentkezés elfogadása a mellékelt jelentkezési lap és a befizetés tényét igazoló banki átutalás megküldése esetén történik.

A szakmai nap szabadon választható elméleti pontszerző továbbképzésként elfogadásra került. A továbbképzés nyilvántartási száma:SZTK-A-57840/2019

Pontértéke: 18 pont

A továbbképzésre történő jelentkezési lapot Dr. Téglásyné Bácsi Mária szekcióvezető részére szíveskedjenek megküldeni. /postán, vagy e-mailen /

/ 1462 Budapest, Pf. 539./e-mail: teglasynemaria@gmail.com