Foglalkozás-egészségügyi Ápolók Szakmai Napja és Szekció Ülése – 2017. december 8.

Tájékoztató

a Foglalkozás-egészségügyi Ápolók Szakmai Napjáról és Szekció Üléséről

/ápolóknak, foglalkozás-egészségügyi ápolóknak, diplomás ápolóknak, közegészségügyi-járványügyi felügyelőknek/

A Magyar Ápolási Egyesület Foglalkozás-egészségügyi Ápolói Szekciója és a PÁNMED Egészségügyi Szolgáltató Bt. Foglalkozás-egészségügyi Szolgálata közös szervezésében 2017. december 08-án (Péntek) 10 órai kezdettel kerül megrendezésre a foglalkozás – egészségügyi ápolók Szakmai Napja és Szekció Ülése.

Fő témakör: „Foglalkozás-egészségügy szerepe és jelentősége a Munkavédelem Nemzeti politikájában (2017-2022). A foglalkozás-egészségügy jelene és jövője.”

Helyszín: OKI Munkahigiénés és Foglalkozás-egészségügyi Igazgatóság IV.em Tanterem
1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. /megközelíthető (3-as METRO)

Részvételi díj: MÁE Foglalkozás-egészségügyi Ápolói Szekció tagoknak: 3000 Ft.       Nem tagoknak : 6000 Ft.

A részletes program és a jelentkezési lap letölthető a Magyar Ápolási Egyesület és a PÁNMED Bt. honlapjáról. /www.apolasiegyesulet.hu; www.panmed.hu/

Jelentkezés határideje: 2017. december 05.

A részvételi díjat az alábbi számlaszámra kérjük átutalni: PÁNMED Bt. 11709002-20584728

A jelentkezés elfogadása a mellékelt jelentkezési lap és a befizetés tényét igazoló banki átutalás megküldése esetén történik.

A szakmai nap pontszerző továbbképzésként történő elfogadásra beterjesztésre került a foglalkozás-egészségügyi ápolóknak (üzemi ápolóknak), ápolóknak, diplomás ápolóknak, közegészségügyi – járványügyi felügyelőknek.

A továbbképzésre történő jelentkezési lapot Dr. Téglásyné Bácsi Mária szekcióvezető részére szíveskedjenek megküldeni. /postán, e-mailen vagy faxon/

/ 1462 Budapest, Pf. 539./

További információ kérhető: Dr. Téglásyné Bácsi Mária vagy Blézer Zita

Telefon és Fax: 06/1-216-69-42

Mobil: 06/20-486-19-37 ; 06/20-9-66-30-35

e-mail: panmed@panmed.hu

teglasy@omfi.hu

Budapest, 2017.október 30.

Dr. Téglásyné Bácsi Mária                                         Dr. Pánovics József docens
MÁE Foglalkozás-eü.                                                        PÁNMED Folalkozás-eü. Szolg.
Áp. Szekció vezetője                                                                ügyvetető igazgató

Letölthető dokumentumok:

Jelentkezési lap