Egyesületünk tagdíja

A Magyar Ápolási Egyesület 2010. április 29-i közgyűlésén hozott határozatának értelmében egyesületünk tagdíja a mindenkori minimálbér 0,5%-a / hó.

A 454/2015.. (XII. 29.) Kormányrendelet értelmében a minimálbér összege 2016. január 1-től
111 000 Ft/hó így egyesületünk tagdíja:

2016. januártól 555 Ft / hó

Nyugdíjas, tanuló és GYES-en lévő tagjaink, amennyiben  más jövedelmük nincs, a mindenkori tagdíj 50%-ának megfizetése alól mentesülnek. Kérjük, hogy csökkentett tagdíj fizetésénél ezt szíveskedjenek a megjegyzés rovatban feltüntetni. (Nyugdíjas – NYTD, Tanuló – TTD, illetve Gyes esetén – GYTD megjelöléssel).

Tagdíjfizetés lehetséges módjai:

• A tagdíj megfizetésének legegyszerűbb módja, ha tagdíját munkáltatója utalja át munkabéréből havonta.
    Ebben az esetben Önnek mindösszesen annyi a tennivalója, hogy munkahelyének humánpolitikai osztályán lead egy erre vonatkozó megbízást. A szükséges dokumentum „levonási nyilatkozat” néven a letölthető dokumentumok között megtalálható. A megbízás visszavonásig érvényes.
  • A tagdíj csekken, vagy banki átutalással való megfizetése féléves vagy éves időszakra lehetséges.
  • A befizetéshez szükséges csekket a legegyszerűbben e-mailben a mae@apolasiegyesulet.hu címen igényelheti, de megkeresését fogadjuk postán és telefonon is.
  • Kérjük, hogy akár csekken, akár banki átutalással fizet, adatait minden esetben pontosan és olvashatóan szíveskedjen kitölteni!
  • A közlemény rovatban kérjük minden esetben tüntesse fel, hogy tagdíjat fizet és jelölje meg a időszakot. (Például: „TD 2011. év, vagy TD 2011. I. félév, vagy TD különbözet 2010. 10,11,12 hónapokra”).

Köszönjük!