Pszichiátriai Szakdolgozók XIX. Országos Kongresszusa

A konferencia weboldala

„Úgy érezzük, hogy amit teszünk csak egy csepp a tengerben.
Anélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger.”
Teréz anya

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Tisztelettel és szeretettel meghívunk minden érdeklődőt a Bács-Kiskun Megyei Kórház és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezetének nevében a Pszichiátriai Szakdolgozók XIX. Országos Konferenciájára.

Kórházunk nagy örömmel és megtiszteltetéssel tesz eleget a szakmai program megszervezésének.

A kecskeméti pszichiátriai osztály 1986-ban alakult Dr. Szűcs Attila professzor vezetésével, modern terápiás elveknek megfelelően, betegségcsoportok szerinti szektor rendszerben épült fel és működik jelenleg is, nagy hangsúlyt fektetve a pszichiátriai betegek ellátására, és a szakma színvonalának emelésére.

A rászoruló embertársainkon való segítés, mások önkéntes szolgálata sokak hivatással végzett munkája.

A pszichiátriai betegek gyógyítása összetett és hosszú folyamat, éppen ezért felkészült és elhivatott szakdolgozók nélkül kivitelezhetetlen az eredményes gyógyítás.

A konferencia lehetőséget teremt tapasztalatok, gondolatok cseréjére, egymás munkájának megismerésére, kikapcsolódásra.

Nagy szeretettel hívjuk és várjuk Kecskemétre, a Hírös városba a pszichiátriai ellátás különböző színterein dolgozó kollégákat. A program helyszínéül egy csendes, alföldi jellegzetességekkel bíró „tanyát” választottunk. Végtelen csendjével, friss, tiszta levegőjével reményeink szerint hozzájárul ahhoz, hogy feltöltődve, feledhetetlen élményekkel térjenek haza.

Dr. Máttyássy Adrienn
osztályvezető főorvos