Hazamentem a PIC-ből 2024

„Hazamentem a PIC-ből XVI. Tanfolyam
2024. február 17.
Budapest – Rubin Wellness & Conference Hotel****

Tisztelt Hölgyem/Uram! Kedves Kolleganők és Kollegák!

Idén immár tizenhatodik alkalommal rendezzük meg a „Hazamentem a PIC-ből” továbbképző rendezvényünket. Az eddigieknek megfelelően a tavasz előhírnökeként az év első kongresszusai közé sorakoztunk be a februári időponttal.
A korábbi hagyományokhoz hűen szeretnénk megemlékezni a magyar neonatológiában jelentős értéket teremtő szakemberekről, hogy munkásságuk továbbra is inspirálólag hasson a fiatal neonatológus társadalomra. A fő célkitűzésünk azonban a modern neonatológia újdonságainak, a legújabb vívmányainak bemutatása, hisz hatalmas fejlődésnek lehetünk tanúi, részesei, kedvezményezettei melynek egyik eredménye, hogy a PIC-eken ápolt koraszülöttek és beteg újszülöttek egyre nagyobb részének adatik meg a súlyos szövődmény nélküli túlélés. A neonatológusok és a szülész nőgyógyászok egyre szorosabb együttműködésének, a perinatológiai közös gondolkodásnak együttes sikerét nap mint nap tapasztalhatjuk a veszélyeztetett várandósságok sikeres továbbviselésében, az optimális világrajövetel idejének pontosabb meghatározásában. A szakmai előadások közül kiemelendők a neonatológia friss vívmányainak ismertetése mellett, – és a rendezvényünk címével is összecsengve,- a koraszülöttek és speciális betegségekkel születő újszülöttek utógondozásával kapcsolatos teendők, miután hazamentek a PIC-ből.
Előadásainkat nem csak olyan orvos és szakdolgozó kollégák számára ajánljuk szeretettel, akik munkájuk során találkoznak újszülöttekkel, hanem minden az újszülöttek korszerű ellátása iránt érdeklődő kedves kolléga számára.

Jelentkezési lap

Meghívó