Magyar Ápolók Napja Komlón 2016.

A Komlói Egészségcentrum ápolási igazgatójának kezdeményezésére és szervezésében megemlékeztek az első magyar főápolóról, Kossuth Zsuzsannáról. A Magyar Ápolók Napja rendezvénynek a „Német” Klub adott otthont.

Az ünnepségen Kóczián Éva ápolási igazgató mondott köszönetet az egészségcentrumban dolgozó ápolóknak, asszisztenseknek áldozatos és kitartó munkájukért. Dr. Tánczos Frigyes az intézmény főigazgatója tartotta meg ünnepi beszédét és kifejezte háláját és örömét a komlói szakdolgozók becsületes munkája iránt. Harangi Gabriella vezető asszisztens Kossuth Zsuzsanna életútját ismertette a hallgatósággal. Hajdu Hajnalka ápoló mondott verset az ápolóknak az ”ápolóról”. Fellépett a „Hóvirág”színművészeti csoport, akik szívhez szóló előadásukkal emelték a rendezvény sznvonalát.

A Komlói Egészségcentrum vezetői elismerő okleveleket és ajándékcsomagokat adtak át az osztályok és szakrendelők dolgozóinak kiváló munkájuk elismeréséül. A továbbiakban az est ápoló bállá alakult, vidám zenével, jó hangulatban mulatták az időt.