Egyesületünk tagdíja

A Magyar Ápolási Egyesület 2010. április 29-i közgyűlésén hozott határozatának értelmében egyesületünk tagdíja a mindenkori minimálbér 0,5%-a / hó,

2022 januárjától 1000 Ft/hó

Nyugdíjas, tanuló és GYES-en lévő tagjaink, amennyiben  más jövedelmük nincs, a mindenkori tagdíj 50%-ának megfizetése alól mentesülnek. Kérjük, hogy csökkentett tagdíj fizetésénél ezt szíveskedjenek a megjegyzés rovatban feltüntetni. (Nyugdíjas – NYTD, Tanuló – TTD, illetve Gyes esetén – GYTD megjelöléssel).

Tagdíj fizetés lehetséges módjai:

 • A tagdíj megfizetésének legegyszerűbb módja, ha tagdíját munkáltatója utalja át munkabéréből havonta.
  Ebben az esetben Önnek mindösszesen annyi a tennivalója, hogy munkahelyének humánpolitikai osztályán lead egy erre vonatkozó megbízást.
  A szükséges dokumentum „levonási nyilatkozat” néven a letölthető dokumentumok között megtalálható. A megbízás visszavonásig érvényes.
 • A tagdíj csekken való megfizetése féléves vagy éves időszakra lehetséges.
  A befizetéshez szükséges csekket a legegyszerűbben e-mailben a mae@apolasiegyesulet.hu címen igényelheti, de megkeresését fogadjuk levélben és telefonon is.
  Kérjük, hogy adatait minden esetben nyomtatott betűkkel, pontosan és olvashatóan szíveskedjen kitölteni!
 • A tagdíj banki átutalással való megfizetése szintén féléves vagy éves időszakra lehetséges. Kérjük, ne állítson be havi átutalást. Az átutalások megjegyzései nem minden esetben jelennek meg teljes egészében. Ha ír egy e-mailt számunkra az adatokkal; kinek, mikor milyen összeget utalt el, az megkönnyíti az adminisztrációt, és válaszüzenetben visszajelzünk. 
 • Kérjük, hogy akár csekken, akár banki átutalással fizet, adatait minden esetben pontosan és olvashatóan szíveskedjen kitölteni!
 • A közlemény rovatban, vagy a kísérő kérjük minden esetben tüntesse fel, hogy tagdíjat fizet és jelölje meg a időszakot. (Például: „TD 2017. év, vagy TD 2017. I. félév, vagy TD különbözet 2010. 10,11,12 hónapokra”).

Köszönjük!