Adategyeztetés 2024

Tisztelt Tagtársak!

Elsősorban szeretnénk megköszönni, hogy a Magyar Ápolási Egyesület tagjai vagytok.

Egyesületünk idén ünnepli megalakulásának 35. évfordulóját.
Amint tudjátok, egy rajtunk kívül álló ok – jogszabályváltozások miatt, a januári bérből a munkáltató már nem vonhatja le a tagdíjat az állami fenntartású intézményekben, egészségügyi szolgálati- közszolgálati- közalkalmazotti jogviszonyban álló dolgozóktól.

Azt gondoljuk, hogy a közösséghez tartozás fontos, érdekképviseletre a jövőben is szükség lesz.

Aktív tagság szükséges az elkövetkező MÁE rendezvényeken való részvételhez, Miniszteri Elismerő Oklevél, Magyar Ápolási Egyesület Elismerő Oklevél kitüntetések felterjesztéséhez is.

A kényszerű változásból tőkét szeretnénk kovácsolni – még aktívabban tartani a kapcsolatot a tagsággal, ezért arra kérünk titeket, hogy töltsétek ki az „Adategyeztető nyilatkozatot”, amin adjátok meg az e-mail címeteket és azt is jelöljétek be, hogy a továbbiakban hogyan szeretnétek a tagdíjat rendezni!

Várjuk az új tagok jelentkezését is, új tagként a belépési nyilatkozatot kell kitölteni és visszajuttatni a megyei vezetőhöz,vagy a központba a mae@apolasiegyesulet.hu e-mail címre.

A tagdíj fizetésének módjai:

A tagdíj fizethető csekken,vagy banki átutalással – 2024-ben:  1334Ft/hó

• Csekken éves, féléves, illetve negyedéves ütemben
  • Banki átutalással éves, féléves, negyedéves vagy havi ütemben

Munkáltatón keresztül, levonással a munkabérből sajnos csak az egyházi intézmények, nonprofit kft-k és alapítványi fenntartású intézmények dolgozói fizethetnek ezentúl.

A Magyar Ápolási Egyesület bankszámlaszáma: 11711034-20082271-00000000

Tagjaink akár csekken, akár utalással rendezik tagdíjukat, a megjegyzés rovatban feltétlenül tüntessék fel az egyedi tagi azonosítót és az utalás célját.

Az egyedi azonosító a következőkből áll:

Az adóazonosító jel utolsó 6 számjegye, + a megye rövid, azonosítható neve, ahová  munkahelyed szerint tartozol. Például: 123456Bács, vagy 654987SzsSzB, 259845Bp,  stb.

Az utalás célja: tagdíjfizetésnél TD, és az időszak, pl: éves befizetésnél TD2024, vagy félévesnél TD2024/1-6, negyedévesnél TD2024/1-3.

További tájékoztatásért forduljatok bizalommal a megyei vezetőkhöz, vagy közvetlenül a központi irodához.

Tartsunk össze, hogy a Magyar Ápolási Egyesület az érdekünkben fennmaradjon!

Adategyeztető nyilatkozat