Elnöki beköszönő

Tisztelt Látogató, Kedves Olvasó!
Tisztelt Tagtársam!

Örömmel üdvözlöm egyesületünk honlapján!

Magyar Ápolási Egyesület 1989 óta a magyar ápolói társadalom legnagyobb civil szakmai érdekképviselete. Mint ahogy nemzetközi szinten szakmai szervezetek tagjának lenni rangot jelent, legyünk mi is büszkék arra, hogy az egyesület tagjai vagyunk/lehetünk.

Fontos feladatunknak érezzük, hogy a ma még az országban dolgozó ápolók közösségének stabil bázisa legyünk.

A honlapon szeretnénk Önökkel/Veletek megismertetni egyesületünk tevékenységét; szakmai feladatainkat és fejlesztéseinket, az ápolók erkölcsi elismeréséért tett erőfeszítéseinket, valamint azon eredményeinket, mellyel az ápolói munka megbecsülését, fontosságát és annak szépségét tudjuk bemutatni. Társadalmi szerepvállalásunk abban az esetben lehet hatékony, ha tagjaink az ország minden pontján, minél szélesebb körben jelen vannak, és aktív részvételükkel támogatják egyesületünk munkáját.

Erre kiváló lehetőség, hogy a megyékben működő alapszervezetek tagjainkhoz közel, velük együttműködve hallatják hangjukat. A valahová tartozás érzése, a közös gondolatok, örömök, elismerések megosztása, friss hírek és információk naprakész átadása közel hozhatja a földrajzilag távol lévő egészségügyi, szociális és oktatási intézmények ápolóit, gondozóit, szülésznőit, szakdolgozóit, hallgatóit, oktatóit, azaz mindenkit.

Honlapunk mellett a közösségi média adta lehetőségeket kihasználva, minél szélesebb körben szeretnénk tájékoztatást és információt szolgáltatni, valamint lehetőséget biztosítani arra, hogy Önökkel/Veletek együttműködve alakítsuk, formáljuk céljainkat ‒ ezáltal egyesületünk nem csak szakmai érdekképviselet, hanem értékteremtő közösség is legyen egyben.

Keresse egyesületünket a hamarosan induló „Összefogás az ápolókért” facebook oldalon is.

Remélem felkeltettük érdeklődését. Jó böngészést, olvasást kívánunk!

Minya Tünde
elnök