Információk a tagdíj módosításáról

Tisztelt Tagtársunk!

A Magyar Ápolási Egyesület 2010. április 29-i közgyűlésén határozatot hozott az egyesület fix összegben meghatározott tagdíjának módosításáról. A határozat értelmében a tagdíj mértéke az addigi meghatározott havi 250 Ft helyett a mindenkori minimálbér 0,5%-ában került elfogadásra.

Ebben a nehéz időszakban kiemelt fontossággal bírnak a civil szerveződések, amelyek annál hatékonyabban tudják képviselni egy adott terület érdekeit, minél nagyobb tagságot tudhatnak maguk mögött.

Bizonyára Ön is tudja, hogy a Magyar Ápolási Egyesület civil szervezetként képviseli a tagság szakmai, bizonyos estekben munkavállalói érdekeit is. Egyesületünk fontosnak tartja tagjai elégedettségét, ezért programjaink szervezésben is elsősorban a tagság igényei az irányadóak. Az egyesületi tagok ezeken a programokon minden esetben kedvezményesen, de esetenként térítésmentesen vehet részt. A kedvezmények igénybevételének feltétele az alapszabályunkban – mely weboldalunkon olvasható – leírtak teljesítése.

Az egyesületi tagság arra is lehetőséget ad, hogy egyes, a szakma gyakorlását érintő kérdéseivel kapcsolatban az országos irodában tájékoztatást kérjen.
Honlapunkon hozzájuthat továbbá az egyesület működési köréhez tartozó aktuális információkhoz, értesülhet rendezvényeinkről, megtekintheti az egyes rendezvények előadásait, összefoglalóit.

Kérjük, támogassa munkánkat, maradjon továbbra is a Magyar Ápolási Egyesület tagja, hogy együtt még hatékonyabban képviselhessük a magyar ápolók és egészségügyi szakdolgozók érdekeit.