Köszöntő

Tisztelt Olvasó!

Köszöntjük a Magyar Ápolási Egyesület megújult honlapján, reméljük, hogy az itt alkalmazott megoldások, lehetőségek elnyerik tetszését és hasznos segítséget nyújtanak egyesületünk munkájának részletesebb megismerésében, a tagsággal járó kedvezmények igénybevételében, jogaik gyakorlásában.

Néhány évvel ezelőtt nagy lépést tettünk, amikor sikerült kialakítanunk egyesületünk első honlapját. Az akkori tartalom és technikai megoldások megfeleltek elvárásainknak és lehetőségeinknek, mára azonban számtalan új elem kínálkozik egy jobb minőségű, tartalmában gazdagabb, a gyorsabb információcserét is támogató webes tartalom kialakítására. A fejlesztések eredményeként egy könnyebben kezelhető, de megszokott színvilágú, ám még is színesebb menüstruktúrában érhetik el az információkat.
A megújult honlap megyei és szekció oldalakkal is bővül, lehetőséget adva ezzel egy-egy szűkebb földrajzi, vagy szakmai terület számára a fontosabb információk megosztására az egyesületi élet demonstrálására.
A későbbiekben tervezzük fórumok, felmérések, közvélemény kutatás lehetőségének biztosítását is.

Amennyiben ápolási egyesületi tagként regisztrál saját azonosítóval és jelszóval rendelkezve a „védett” tartalmakhoz is hozzáférhet majd. A regisztráció ezen kívül lehetőséget biztosít arra, hogy igény esetén az aktuális híreket hírlevél formájában eljuttassuk Önnek.

Megtisztelő lenne számunkra, ha honlappal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, esetleges kritikáit megosztaná velünk biztosítva a lehetőséget egy színvonalas, információtartalmában gazdag, érdekes honlap fejlesztésére.

Hasznos időtöltést, kellemes „böngészést” kívánok mindenkinek, aki honlapunkat olvassa.

Oldalunk használatához az Internet Explorer 7.0, vagy annál fejlettebb böngészőprogram használatát javasoljuk.

Bugarszki Miklós
elnök