Magyar Ápolók Napja Ünnepség 2016.02.19. Pécs

2016. február 19-én a PTE Klinikai Központ, a MESZK Baranya Megyei Területi Szervezete, a Magyar Ápolási Egyesület Baranya Megyei Szervezetének és a Betegápoló Irgalmasrend Pécsi Házának közös szervezésében került sor a Magyar Ápolók Napjának Megyei rendezvényére a Hotel Palatinus Bartók termében.

A méltó eseményen köszöntőt mondott Prof. Dr. Tóth Kálmán a Pécsi Tudományegyetem rektorhelyettese, a Klinikai Központ részéről Prof. Dr. Decsi Tamás főigazgató, P. Morvay Imre Pio Atya házfőnök az Irgalmasrendi Kórház részéről, és Schäffer Zsuzsanna a Magyar Ápolási Egyesület területi vezetője. Az ünnephez méltó, Kossuth Zsuzsannára emlékezve az ünnepi köszöntőt Kozma Anita megyei vezető ápoló tartotta meg.

A köszöntők után Árpád-Házi Szent Erzsébet emlékoklevelek, főigazgatói dicséretek, elismerések átadására került sor. A Magyar Ápolási Egyesület elismerő oklevelét kapta: Szarka Györgyné, Tamás Ibolya, Zsdrál Mária. Az ünnepélyes hangulat ünnepi műsorral zárult.  Ezt követően egy továbbképzésen elhangzottakkal bővíthették tudásukat a szakdolgozók. A kitüntetetteknek gratulálunk!

 

Pannon Krónika:   pannonkronika.hu/videogaleria/hirado-57396 (Magyar Ápolók Napja 7.05-től)

Magyar Ápolók Napja Ünnepség 2015: pte.hu/cimkek/magyar_apolok_napja